Címke archívumok: infrapanel

Az infrapanelről

Az infrafűtést infrapanel felszerelésével biztosítjuk. Infrapanel, illetve elektromos fűtőpanel árainkat, valamint hőszükségletszámítást a weboldalunkon talál.

Oldalfali infrafűtés

Az infrafűtés, avagy az infrapanel fűtés az elektromos energiát alakítja át hővé, amely elsősorban felmelegíti a testeket, majd sugárzás útján a helyiség légterét (ahogyan a Nap is felmelegíti a föld felszínét, majd az adja át a hőt a levegőnek). Mi élőlények az infrapanel / elektromos fűtőpanel hatására azt a sugárzást tapasztalhatjuk, mint, amit a nap sugarai bocsátanak ki. Így az elektromos fűtésnek nincs káros hatása az egészségre ellentétben az UV sugárzással.

Heat Decor oldalfali elektromos fűtőpanel termosztáttal

Heat Decor oldalfali elektromos fűtőpanel termosztáttal

Az infrafűtés hatása néhány perccel a bekapcsolása után már érezhető. Kellemes hőérzetet ad a térben tartózkodó emberek részére, így az elektromos fűtőpanel használatakor a hagyományos fűtésekkel ellentétben, 2-4 °C-kal alacsonyabb hőmérséklet beállítása is elegendő a megfelelő komfortérzet eléréséhez.

Olvassa el a cikk teljes tartalmát

Elektromos fűtés logó

Infrapanelt vegyek vagy elektromos kazánt?

Infrapanelt, vagy elektromos kazánt vásároljak?

Sokakban felmerül a kérdés, lakásom fűtéskorszerűsítésénél infrapanelt / elektromos fűtőpanelt, vagy elektromos kazánt válasszon-e?

Frico infrapanel a konyhában - Infrapanel Dévényi

Frico infrapanel a konyhában, a plafonon


A kérdés jogos, és laikus számára nehezen eldönthető, hiszen minden lakás egy kicsit más, de van egy pár alapvetés, ami segíti a döntést az infrapanel és az elektromos kazán között

Olvassa el a cikk teljes tartalmát