Címke archívumok: infrapanel fűtés felhasználási lehetőségei

Az infrapanel fűtés felhasználási lehetőségeivel kapcsolatos blogbejegyzéseink. Ha bármilyen kérdése van, keressen minket bizalommal!

Oldalfali infrafűtés

Az infrafűtés, avagy az infrapanel fűtés az elektromos energiát alakítja át hővé, amely elsősorban felmelegíti a testeket, majd sugárzás útján a helyiség légterét (ahogyan a Nap is felmelegíti a föld felszínét, majd az adja át a hőt a levegőnek). Mi élőlények az infrapanel / elektromos fűtőpanel hatására azt a sugárzást tapasztalhatjuk, mint, amit a nap sugarai bocsátanak ki. Így az elektromos fűtésnek nincs káros hatása az egészségre ellentétben az UV sugárzással.

Heat Decor oldalfali elektromos fűtőpanel termosztáttal

Heat Decor oldalfali elektromos fűtőpanel termosztáttal

Az infrafűtés hatása néhány perccel a bekapcsolása után már érezhető. Kellemes hőérzetet ad a térben tartózkodó emberek részére, így az elektromos fűtőpanel használatakor a hagyományos fűtésekkel ellentétben, 2-4 °C-kal alacsonyabb hőmérséklet beállítása is elegendő a megfelelő komfortérzet eléréséhez.

Olvassa el a cikk teljes tartalmát

Az infrafűtés (infrapanel fűtés) felhasználási lehetőségei

Az infrapanel fűtés (infrafűtés) felhasználási lehetőségei, kül- és beltéren, magán- és ipari célra

Az infrapanel fűtés felhasználása beltéren

Az infrafűtés (infrapanel fűtés) felhasználása beltéren

Az infrafűtést (infrapanel fűtést) ma már a legkülönbféle területeken használják, ismertsége egyre nő. A villamos tervezők egyre több felkérést kapnak elektromos fűtőpanelek / infrafűtések tervezésére.

A CZPE- elektromos fűtőpanelek ugyanolyan biztonságos és természetes infravörös sugarakat bocsájtanak ki, mint amivel a nap a Földet felmelegíti. Az infrafűtés során az elektromos fűtőpanelekkel mesterségesen állítjuk elő az infravörös hullámokat (650 – 1000 nm), ez a leghatékonyabb módja annak, hogy az elektromos energiát, hőenergiává alakítsuk át. A fűtési módok közül a legbiztonságosabb választás az infravörös fűtés, mert az elektromos fűtőpanel soha nem olyan forró, hogy tüzet, vagy égési sérüléseket okozna, biztonságos betegek, gyermekek és háziállatok számára is.

Olvassa el a cikk teljes tartalmát