Elektromos kazán

Az elektromos kazán felhasználja a modern technológia elemeit.

Az újragondolt elektromos kazán egyedi tulajdonságainak köszönhetően gazdaságosan és mégis nagyon kellemesen fűt.

Az általunk forgalmazott elektromos kazán 4-24 kW teljesítményre képes, alkalmas családi házak, épületek, közös helyiségek fűtésére.

Az elektromos kazán előnyei

  • Modern dizájn, kis méretek
  • Akár 99% hatásfok
  • Kényelmes beállítás és vezérlés a multifunkciós LCD kijelző segítségével
  • Zajmentes működés
  • Folyamatos, 6 fokozatú teljesítményszabályozás – gazdaságos üzemeltetés – triac alapon
  • A kazán padló és radiátoros fűtésre egyaránt alkalmas
  • 1, ill. 2 kW-os teljesítménylépcsőkben való folyamatos modulálására képesek
  • Szobatermosztát vezérli az elektromos kazánt
  • HMV tartály csatlakoztatása megoldott

Az elektromos kazán leírása

Az elektromos kazán használata magas hőkomfortot és precíz hőmérséklet szabályozást biztosít a fűtött helyiségekben. A fűtővíz melegítése a kazántestben történik több fűtőbetét segítségével.

Az elektromos kazán gyárilag tartalmazza a legfontosabb biztonsági elemeket: úgymint biztonsági szelep, hőmérséklet határoló, automata légtelenítő szelep. Az elektromos kazán beépítésénél nem szükséges kéményt, vagy külön helyiséget építeni.

A melegítés folyamata pontos PID szabályozással van szabályozva, amely rendkívül gazdaságos üzemeltetést biztosít a fűtővíz minimális hőmérséklet-túllépésének köszönhetően.

Az elektromos kazán vezérlése szoba termosztáttal is összehangolható. Az elektromos kazánhoz csatlakoztatható indirekt tároló.

Az elektromos kazán mobiltelefon segítségével is vezérelhető, ehhez szükséges egy GSM külső modul.

A klasszikus fűtőrendszereken kívül az elektromos kazán szolgálhat modern fűtési rendszerek (hőszivattyús, napenergiás rendszerek, stb.) tartalékforrásaként is.

Az elektromos kazánnal történő fűtési rendszer kialakítása a beruházási és karbantartási költségek terén jóval kedvezőbb képet mutat, mint más energiával történő fűtés kialakítása. Hosszú a készülék élettartama, gyakorlatilag alig igényel karbantartást, és nincs semmilyen időszakos hatósági vizsgálat sem.

Amennyiben érdekli az elektromos kazán, akkor kérem írjon nekünk egy e-mailt erre a címre: gyevat.bettina@czinege.hu

INFRAPANELT, ELEKTROMOS KAZÁNT VÁSÁROLNA?

JÖJJÖN WEBÁRUHÁZUNKBA!

INFRAPANELT, ELEKTROMOS KAZÁNT VÁSÁROLNA?

Szeretné megtudni, hogy mik az infrafűtés (infrapanel fűtés) alkalmazási területei? Az elektromos fűtőpanelek alkalmazási területei.

Érdeklődik az elektromos fűtési módszereink iránt? Különleges elektromos fűtési megoldásainkkal kapcsolatos részletes információk az elektromosfutes.hu oldalon találhatók.