Oldalfali infrafűtés

Az infrafűtés, avagy az infrapanel fűtés az elektromos energiát alakítja át hővé, amely elsősorban felmelegíti a testeket, majd sugárzás útján a helyiség légterét (ahogyan a Nap is felmelegíti a föld felszínét, majd az adja át a hőt a levegőnek). Mi élőlények az infrapanel / elektromos fűtőpanel hatására azt a sugárzást tapasztalhatjuk, mint, amit a nap sugarai bocsátanak ki. Így az elektromos fűtésnek nincs káros hatása az egészségre ellentétben az UV sugárzással.

Heat Decor oldalfali elektromos fűtőpanel termosztáttal

Heat Decor oldalfali elektromos fűtőpanel termosztáttal

Az infrafűtés hatása néhány perccel a bekapcsolása után már érezhető. Kellemes hőérzetet ad a térben tartózkodó emberek részére, így az elektromos fűtőpanel használatakor a hagyományos fűtésekkel ellentétben, 2-4 °C-kal alacsonyabb hőmérséklet beállítása is elegendő a megfelelő komfortérzet eléréséhez.

Oldalfali infrapanel / elektromos fűtőpanel

Első kérdésként általában az merül fel az emberekben, hogy mennyit fogyaszt az infrapanel. A válasz, nagyon szubjektív. Sok minden befolyásolja az elektromos fűtőpanel fogyasztását. Például az időjárás vagy, hogy miből épült a ház. Továbbá valakinek 25 °C ad komfortérzetet, valakinek a 18 °C is elég. A termosztáttal spórolja meg az áramot a megfelelő beállítások szerint és az, ha jó a ház hőszigetelése.

Mitől gazdaságos az infrafűtés és az elektromos fűtőpanelek használata? cikkünkből többet is megtudhat ezen fűtési mód gazdaságosságáról.

Megérkezett hozzánk az a modern infrapanel, amelyhez most már vásárolnia sem kell külön termosztátot.

A mikroprocesszoros hőmérséklet szabályzó (termosztát) magas szintű kényelmet, hatékonyságot és biztonságot nyújt az elektromos fűtés használóinak. Az infrapanelen a fűtést két hőmérséklet érzékelő szabályozza. Az egyik a szoba hőmérsékletét méri, a másik érzékelő magát az infrapanel felületi hőmérsékletét méri, a maximális biztonság érdekében. (Az elektromos fűtőpanel megelőzi a túlmelegedést, lehetővé teszi, hogy akár a gyerekek szobájában alacsonyabb legyen a felület hőmérséklete.) A felhasználó maga állíthatja be az infrapanelen a kívánt szobai hőmérsékletet, a termosztát – a szoba hőveszteségének függvényében- szabályozza a panel szükséges hőmérsékletét és a terhelési kapacitását (50% vagy 100%). A fűtés csak annyit üzemel, amennyi a beltéri hőmérséklet fenntartásához szükséges, és csak a szükséges mennyiségű áramot használja.

A termosztátos infrapanellel minimalizálhatók a rezsiköltségek és külön-külön beállíthatók a szobák hőmérsékletei.

Elektromos infrapanelek fehér fém bevonattal

Az infrapanelek fehér fém felülete nagyszerűen illeszkedik bármely környezetbe!

Az elektromos fűtőpanel használata rendkívül kényelmes, egyszerűen oldalfalra szerelhető, a dobozban található sín segítségével biztonságosan rögzíthető.

Az infrapanel elérhető fehér fém felülettel és kerámia bevonattal is. Így kielégíti igényeit egyaránt az egyszerű, letisztult, illetve a pompát kedvelő személyeknek is. Az infrafűtés fehér fém felülete nagyszerűen illeszkedik bármely környezetbe, akár egy irodába is remek választás. Az elektromos fűtőpanel különböző teljesítményekben is kapható, így akár helyiségenként 1-2 darab infrapanel is elegendő.

Az elektromos fűtőpaneleknek természetesen számos egyéb alkalmazási területe van. Ha érdekli, hogy hol célszerű az elektromos infrapaneleket alkalmazni, akkor olvassa végig az alábbi bejegyzésünket: az infrapanelek alkalmazási területei.

TEKINTSE MEG A KORSZERŰ ó INFRAPANEL KÍNÁLATUNKAT!

JÖJJÖN WEBÁRUHÁZUNKBA!

TEKINTSE MEG A KORSZERŰ INFRAPANEL KÍNÁLATUNKAT!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.