Elégedett infrafűtés vásárlónk

Manapság az emberek többsége utána jár a dolgoknak, ha vásárolni szeretne valamit, legyen az akár egy infrapanel. Általában én is így szoktam, elolvasom mások véleményét, miket írnak róla, olvasgatom a pozitív és negatív leírásokat, majd mérlegelek. Sok esetben alig találok információt valamiről. Mi most segíteni szeretnénk Önöknek, hogy minél több információt találhassanak az elektromos fűtőpanelről.

A Czinege és Fiai Kft. logója kis méretben

Mindig kíváncsiak vagyunk vevőink véleményére, ezért szívesen fogadjuk tapasztalataikat az általunk forgalmazott termékekről. Egyrészt azért, mert ebből mi is tanulunk, másrészt, hogy segíthessünk Önöknek döntést hozni mások véleménye, tapasztalata alapján, ha biztosra akarnak menni, hogy jó terméket választanak, ahogyan jómagam is szoktam.

Egy vevői vélemény

Polcz Edina nevű kedves vásárlónk ezt a hozzászólást írta:

“A szüleim lakásában 2008 szeptembere óta, a saját lakásomban 2010 óta működik az infrafűtés. Gázszolgáltatóval nem állunk kapcsolatban.
Amióta beszerelték, beállítottuk minden egyes fűtendő helyiségben a hófokot, azóta nem nyúltunk a fűtéshez. Nincs karbantartási költség, nincs gáz fűtőérték-köbméter-gigjoule “rejtvény” a számlákon. Van viszont kellemes, hőérzet, tiszta, portalan falak, s a lakás területéből nem vesz el semmit a fűtőtest, mert a panelok a plafonon vannak.
Ha pl építkeznék, nem gondolkodnék más fűtési lehetőségben, csakis infrában. “

Remélem segíteni tudtam, hogy jó döntést hozzon!

Keressen bizalommal!

TEKINTSE MEG A KORSZERŰ ó INFRAPANEL KÍNÁLATUNKAT!

JÖJJÖN WEBÁRUHÁZUNKBA!

TEKINTSE MEG A KORSZERŰ INFRAPANEL KÍNÁLATUNKAT!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.