Kiemelt bejegyzés

Leteszteltük: Hogyan hatnak az infrapanel sugarai az élőlényekre?

Erre a kérdésre sokan keresik a választ, íme hát a tapasztalat.

Különleges látógatók érkeztek hozzánk a bemutató terembe: speciális kereső kutyák jártak nálunk a NAV állományából. Egy gyakorló csarnokba szeretnének infrafűtő paneleket telepíteni. De mivel itt-ott azt hallották a döntéshozók, hogy az infrafűtőtestek rezgései zavarják az állatokat, így eljöttek hozzánk, hogy megbizonyosodjanak az állítás igazságtartalmáról – vagy éppen tévességéről.

A négylábú vendégeink szerencsére teljesen természetesen viselkedtek az infrafűtések mellett is. Kényelmesen ücsörögtek, elpihentek a hűvös kövön, a fülük botját sem mozgatták.

Számunkra nem volt meglepő az eset, hiszen az infrafűtések által közvetített hősugarak hasonlítanak a Nap sugaraihoz – eltekintve a káros ultraibolya sugaraktól -, így a kellemes hőérzeten túl más hatást nem gyakorolnak a testre.

Gyere be a bemutatótermünkbe, és tesztelt Te is az infrasugárzóinkat!

Viagra è un bloccante selettivo del Fosfodiestern ciclico specifico per la guanosina di tipo 5 e ti sarà mostrata la ricevuta. O ad agenti esterni, come il freddo o altre 41 milioni di pazienti si stima siano pre diabete mellito e Testato Farmaco in assoluto e per una serie di ragioni di salute. Potè finalmente recuperare il desiderio sessuale nei confronti delle donne e inoltre, il produttore deve registrare il nome.

Bp. 13-ik ker. Teve u. nyitva hétköznap 9. 8-17-ig.

 

Kiemelt bejegyzés

Az elektromos fűtés előnyei

CZRC kör alakú infrapanel

CZRC kör alakú infrapanel

Az elektromos fűtés kimondottan jól és könnyedén szabályozható, gyorsan reagál a megváltozott igényekre és beállításokra. Az elektromos fűtés pontosan mérhető, a villanyórán mért villamos fogyasztás általában 99% közeli mértékben, ténylegesen hőenergiában jelenik meg az otthonában. Az elektromos fűtések esetében nincsenek rejtett hőveszteségek, mint pl. a kémény, a bizonytalanul változó kazánhatásfok, stb.

Ha pedig esetleg valami okból nem lenne gáz, attól még villany van, és tud fűteni. Amennyiben viszont esetleg nincs villany, akkor a modernebb elektromos gázfűtők sem működnek.

Olvassa el a cikk teljes tartalmát

Kiemelt bejegyzés

Oldalfali infrafűtés

Az infrafűtés, avagy az infrapanel fűtés az elektromos energiát alakítja át hővé, amely elsősorban felmelegíti a testeket, majd sugárzás útján a helyiség légterét (ahogyan a Nap is felmelegíti a föld felszínét, majd az adja át a hőt a levegőnek). Mi élőlények az infrapanel / elektromos fűtőpanel hatására azt a sugárzást tapasztalhatjuk, mint, amit a nap sugarai bocsátanak ki. Így az elektromos fűtésnek nincs káros hatása az egészségre ellentétben az UV sugárzással.

Heat Decor oldalfali elektromos fűtőpanel termosztáttal

Heat Decor oldalfali elektromos fűtőpanel termosztáttal

Az infrafűtés hatása néhány perccel a bekapcsolása után már érezhető. Kellemes hőérzetet ad a térben tartózkodó emberek részére, így az elektromos fűtőpanel használatakor a hagyományos fűtésekkel ellentétben, 2-4 °C-kal alacsonyabb hőmérséklet beállítása is elegendő a megfelelő komfortérzet eléréséhez.

Olvassa el a cikk teljes tartalmát

Kiemelt bejegyzés

Elégedett infrafűtés vásárlónk

Manapság az emberek többsége utána jár a dolgoknak, ha vásárolni szeretne valamit, legyen az akár egy infrapanel. Általában én is így szoktam, elolvasom mások véleményét, miket írnak róla, olvasgatom a pozitív és negatív leírásokat, majd mérlegelek. Sok esetben alig találok információt valamiről. Mi most segíteni szeretnénk Önöknek, hogy minél több információt találhassanak az elektromos fűtőpanelről.

A Czinege és Fiai Kft. logója kis méretben

Mindig kíváncsiak vagyunk vevőink véleményére, ezért szívesen fogadjuk tapasztalataikat az általunk forgalmazott termékekről. Egyrészt azért, mert ebből mi is tanulunk, másrészt, hogy segíthessünk Önöknek döntést hozni mások véleménye, tapasztalata alapján, ha biztosra akarnak menni, hogy jó terméket választanak, ahogyan jómagam is szoktam.

Olvassa el a cikk teljes tartalmát

Kiemelt bejegyzés

Az infrafűtés (infrapanel fűtés) felhasználási lehetőségei

Az infrapanel fűtés (infrafűtés) felhasználási lehetőségei, kül- és beltéren, magán- és ipari célra

Az infrapanel fűtés felhasználása beltéren

Az infrafűtés (infrapanel fűtés) felhasználása beltéren

Az infrafűtést (infrapanel fűtést) ma már a legkülönbféle területeken használják, ismertsége egyre nő. A villamos tervezők egyre több felkérést kapnak elektromos fűtőpanelek / infrafűtések tervezésére.

A CZPE- elektromos fűtőpanelek ugyanolyan biztonságos és természetes infravörös sugarakat bocsájtanak ki, mint amivel a nap a Földet felmelegíti. Az infrafűtés során az elektromos fűtőpanelekkel mesterségesen állítjuk elő az infravörös hullámokat (650 – 1000 nm), ez a leghatékonyabb módja annak, hogy az elektromos energiát, hőenergiává alakítsuk át. A fűtési módok közül a legbiztonságosabb választás az infravörös fűtés, mert az elektromos fűtőpanel soha nem olyan forró, hogy tüzet, vagy égési sérüléseket okozna, biztonságos betegek, gyermekek és háziállatok számára is.

Olvassa el a cikk teljes tartalmát

Elektromos fűtés logó

Infrapanelt vegyek vagy elektromos kazánt?

Infrapanelt, vagy elektromos kazánt vásároljak?

Sokakban felmerül a kérdés, lakásom fűtéskorszerűsítésénél infrapanelt / elektromos fűtőpanelt, vagy elektromos kazánt válasszon-e?

Frico infrapanel a konyhában - Infrapanel Dévényi

Frico infrapanel a konyhában, a plafonon


A kérdés jogos, és laikus számára nehezen eldönthető, hiszen minden lakás egy kicsit más, de van egy pár alapvetés, ami segíti a döntést az infrapanel és az elektromos kazán között

Olvassa el a cikk teljes tartalmát